AdamP pisze:Przyszły nareszcie serwa do mojego sportajutro przekładam
MacGyverek pisze:A ja kiedyś pisałem - Graupner to samo zloooo. Myślenie z czasów Grundinga i Sznajdera
wojtekr pisze:reklamuj braina- to jest dobry system
young pisze:Z tą reklamą to nie rozumiem ...?
Brian przyszedł i czeka na montaż
Pan Byku pisze:Nie, nie. Nic z profilami. Testy domowe wykazały, że coś się po prostu bezczelnie pierdaczy. Na 10 podłączeń pakietów, ze 3-4 razy serwa na cyklice miały odwrotnie rewersy. O dziwo, tylko, albo aż, na cyklice. Gaz (o zgrozo) niezmiennie i ogon tak samo. Obstawiam coś z sygnałem między odbiornikiem a Brainem. Na monitorze kanałów w aparaturze, nic się nie zmienia. W rewersach - tak samo. Nie wiem zaś, co może się dziać od strony Brain'a. To nie może być przypadek. Jeden helik jeszcze bym zrozumiał i uwierzył w przypadek. Ale dwa, to już nie przelewki - i to mój kochany SporcikUpijam się dziś z nieszczęścia.
Pan Byku pisze:Nie wiem co jest z tą apką, ale przy JR nie miałem takich niespodzianek. A tutaj? W pierwszej kolejności jakieś wygibasy z podłączeniem odbiornika do BRAIN'a. Pomijam już konieczność rozdzielenia sygnału od zasilania w kablu, ale jeszcze jakieś zmiany w telemetrii na niby jakiś super sygnał SUMD HD? JA się pytam WTF?
Pan Byku pisze:Moja wczorajsza złość osiągnęła apogeum. Dawno nie byłem tak wkrowiony.
Pan Byku pisze:Dzięki Panowie za słowa otuchy i współczucia. Już mi nieco lepiej.
Pan Byku pisze:Wyobraźcie sobie, że macie 15 pakietów do wylatania, a po każdym podłączeniu 3-5 razy z rzędu serwa cykliki mają zmienione rewersy... Wyobraziliście to sobie?
Pan Byku pisze:Kolejna rzecz - "Czemu zmieniłeś radio?", itp. A czemu zmieniacie samochody, skoro dalej spełniają swoją funkcję? Może kiepskie porównanie, ale wydaje mi się, że to takie trochę pytanie nie na miejscu i zawadza o hipokryzję.
Pan Byku pisze:Poza tym, samo radio jest spoko. Ok, może się nie podobać ten tandetny wyświetlacz, ale wybaczcie - tutaj znowu miejcie na uwadze, że jedni wolą żeberko, a inni mostek.
Pan Byku pisze:[...]
Ale abstrahując już od wyborów - nie mam pomysłu, gdzie leży przyczyna, oraz gdzie jej szukać.
Pan Byku pisze: Drugą końcówkę wpinasz w odbiornik, do kanału, który obsługuje tę kosmiczną technologię SUMD - cokolwiek to jest.
Pan Byku pisze:Aktualizowałem już Braina, nadajnik i odbiornik.
Pan Byku pisze:Rozważam już nawet sprzedaż w pierun tego nadajnika, ze stratą paru stówek, tylko po to by o tym nie myśleć i osiągnąć ponownie ZEN.
aikus pisze:Zawsze mozesz tez przerzucic sie na szachy albo bierki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości