Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
armagedon pisze:Nawet w takiej sytuacji powinno się dać zmienić kierunek opadania modelu.Jestem w stanie zrozumieć że model nie będzie reagować na gaz,ponieważ ląduje awaryjnie,są ograniczone rezerwy prądu.Ale prawy drążek powinien być aktywny do samego końca.
Zakręć Ostrza Symmetrisches FBL Rotorblatt 435 mm
Najciekawsze i Szczegóły
Wysoka jakość
Charakteryzują się twardością i uderzenia zdolności manewrowej
3D Rotorblätter
Opis
Symetryczne 3D łopaty wirnika dla śmigłowców nieograniczonego wykorzystania.
Arkusze te są specjalnie zaprojektowane do użytku w połączeniu z systemami Flybarless. Masz niską podaż i są w szoku trudniej zapobiegać kołysanie i huśtawki z twardych przystanków, w możliwie najszerszym zakresie prędkości. Ze względu na niski przepływ liście mają tę właściwość, aby zabezpieczyć optymalną stabilność kierunkową, który stanowi podstawę do gładkiej, na dużą skalę styl lotu. Liście te nie są tak zwinne jak karty 3D, ale zapewniają lepsze właściwości kierunkowe stabilności.Arkusz został dostosowany tak, że może odpowiedzieć na połączeniu systemów FBL są bardzo dokładne, na wejścia sterujące i wdrożyć je w każdej sytuacji lotu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość