utrinque pisze:Moje posty zostały bezczelnie skasowane przez moderatorów
I będą kasowane również w przyszłości jeśli nie będziesz stosował się do uwag, które zostały Ci przedstawione (i nie skasowane) na forum kilka miesięcy temu.
utrinque pisze:Moje posty zostały bezczelnie skasowane przez moderatorów
miruuu pisze:utrinque pisze:Moje posty zostały bezczelnie skasowane przez moderatorów
I będą kasowane również w przyszłości jeśli nie będziesz stosował się do uwag, które zostały Ci przedstawione (i nie skasowane) na forum kilka miesięcy temu.
lin3e pisze:Nie róbmy z tego miejsca syfu.. plss
utrinque pisze:miruuu pisze:utrinque pisze:Moje posty zostały bezczelnie skasowane przez moderatorów
Bujaj się
http://www.rcgroups.com/forums/showpost ... count=2038
Spójrz Grzegorz w lustro.Ramotny pisze:I jeszcze jedno zdanie - niestety post pod postem żeby nie było że edytuję własne - niektórzy z uporem maniaka prowokują innych użytkowników w sposób przyznam dość delikatny ale jednak pozostający prowokacją. Nie reagują na zwracane im uwagi ani przez interlokutora ani przez moderatorów, więc trudno się dziwić że po którejś próbie utemperowania tych niedobrych zapędów ktoś nie wytrzyma i w końcu napisze coś mocniej...
Masz lepszy pomysł? Banować?
Znów jesteśmy "na ty"?Jazz pisze:... wolę Gajosa ...
Gajos pisze:Spójrz Grzegorz w lustro.Ramotny pisze:I jeszcze jedno zdanie - niestety post pod postem żeby nie było że edytuję własne - niektórzy z uporem maniaka prowokują innych użytkowników w sposób przyznam dość delikatny ale jednak pozostający prowokacją. Nie reagują na zwracane im uwagi ani przez interlokutora ani przez moderatorów, więc trudno się dziwić że po którejś próbie utemperowania tych niedobrych zapędów ktoś nie wytrzyma i w końcu napisze coś mocniej...
Ramotny pisze:Gajos pisze:Spójrz Grzegorz w lustro.Ramotny pisze:I jeszcze jedno zdanie - niestety post pod postem żeby nie było że edytuję własne - niektórzy z uporem maniaka prowokują innych użytkowników w sposób przyznam dość delikatny ale jednak pozostający prowokacją. Nie reagują na zwracane im uwagi ani przez interlokutora ani przez moderatorów, więc trudno się dziwić że po którejś próbie utemperowania tych niedobrych zapędów ktoś nie wytrzyma i w końcu napisze coś mocniej...
możesz przytoczyć jakiś przykład?
Gajos pisze:Spójrz Grzegorz w lustro.Ramotny pisze:I jeszcze jedno zdanie - niestety post pod postem żeby nie było że edytuję własne - niektórzy z uporem maniaka prowokują innych użytkowników w sposób przyznam dość delikatny ale jednak pozostający prowokacją. Nie reagują na zwracane im uwagi ani przez interlokutora ani przez moderatorów, więc trudno się dziwić że po którejś próbie utemperowania tych niedobrych zapędów ktoś nie wytrzyma i w końcu napisze coś mocniej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości