W tym tygodniu nie mam szans na heli kombinowanie, ale od wtorku zapowiadają mi się 2 tygodnie intensywnego pałacowania, więc będę się odzywał

PiotrS pisze:Ty sprzedałeś kartę i ją musisz odkupić.
A co ja mam powiedzieć?
gumi pisze:Czy do zaprogramowania regla YEP bedzie przydatna taka karta?
http://www.rc4max.com/karta_programujac ... 25046.html
miruuu pisze:Mi też poszedł ten wałeczek, ok 20 lotu. Ja akurat wciskałem go metodą siłową, więc mogło to być tak, ale pewności nie ma. Fakt jest taki, że mi tez to poszło, ale zorientowałem się, gdy model spadał ze spadniętym paskiem. Na szczęście nic sie nie stało helikowi, ale wymieniaj i nie czekaj, bo jak sie sypie to za chwilę się zmieli.
SeKLeS pisze:miruuu pisze:Mi też poszedł ten wałeczek, ok 20 lotu. Ja akurat wciskałem go metodą siłową, więc mogło to być tak, ale pewności nie ma. Fakt jest taki, że mi tez to poszło, ale zorientowałem się, gdy model spadał ze spadniętym paskiem. Na szczęście nic sie nie stało helikowi, ale wymieniaj i nie czekaj, bo jak sie sypie to za chwilę się zmieli.
Założyłeś plastik czy masz już alu blink blink od Krzycha? Jeżeli to drugie, to który? Widzę dwie opcje u niego. Jeden komplet w częściach i coś dziwnego Lynxa w upgrejdach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość