Gmeracz pisze:Fajnie wygląda, bojowo. Gratulacje
jedrus pisze:I ta pogoda...
Max S pisze:Gmeracz pisze:Fajnie wygląda, bojowo. Gratulacje
Dziekiw klubie wszystkim sie podobal mowili ze wyglada cool
he he he
"Halny" znad oceanu znowu gwizdal tak ze nikt nie latal wszyscy czekali az troche ucichnie a ja zkoleji musialem go przetestowac tak ze cale niebo bylo dlamnie![]()
Dlatego ze taki pstrokaty to go widac z kilometra
jedrus pisze:I ta pogoda...
Jaka pogoda ????? srodek lata 2 dni temu 41 stopni c a dzisiaj 19 nie widzisz jak jestem ubrany podkoszulek i kufajka w lecie!!!!! w Australi!!!!
AndMax pisze:Brak brudu po lataniu, łatwość zasilenia modelu, stałe parametry lotu, brak dodatkowych wibracji niszczących model.
Sebus pisze:Max nie chcesz mnie zasponsorować???
Gmeracz pisze:AndMax pisze:łatwość zasilenia modelu
Dodałbym jeszcze że nie trzeba specjalnie zabezpieczać modeli przed działaniem paliwa. Myślę tu o samolotach of course
Obawiam się tego drugiego albo całkowicie niedopracowanego pierwszego.Scroller pisze:Ciekawe czy będzie to coś nowego, czy tylko odgrzany kotlet z drobnymi zmianami, tak jak to zrobili z 700 F3C...
jedrus pisze:A tak niejako przy okazji - czy mi się zdaje czy tak bez rozgłosu (?!?!?!?!?) wchodzi do sprzedaży wersja E(konomiczna) 500ki ze sporą ilością plastiku w cenie 450Pro?
jedrus pisze:do sprzedaży wersja E(konomiczna) 500ki ze sporą ilością plastiku w cenie 450Pro?
Gmeracz pisze:jedrus pisze:do sprzedaży wersja E(konomiczna) 500ki ze sporą ilością plastiku w cenie 450Pro?
Pozazdrościli pomysłu Gaui z X5 Eco?
roki pisze:18.02 - kiedy pojawiła się informacja o Gaui?
Max S pisze:內建定速器。 Built-in cruise control.
特殊功能方面,未來可外掛衛星定位系統,可望能達到定點飛行等功能,並且可以與PC、智慧型手機無線連接(我想應該是藍芽傳輸),進行編成等調整工作。 Special features, the future may plug the satellite positioning system, is expected to achieve features such as fixed-point flights, and connect with PC, smart phone wireless connection (I think it was Bluetooth), were compiled and other adjustments.
Ramotny pisze:po naszemu to governorroki pisze:Wbudowany tempomat.
Ramotny pisze:A "cruise control" to tempomat lub inaczej - governor
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości