Regulamin forum
Jakiekolwiek wulgaryzmy, obrażanie innych użytkowników i wszelkie inne działania sprzeczne z powszechnie przyjętymi normami społecznymi będę automatycznie eliminować posty, wątki a nawet autora.
Teraz Miruuu nim lata . Wydaje mi się że też jeden blok łożysk z tego hk siedzi w moim ALZRC 480. Można rzec cząstka duszy
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
No coz... to wyrezyserowane, akurat, ale ... gdyby bylo prawdziwe to tyle dobrego dla gatunku ludzkiego, ze ten debil wytepił sam siebie. Zadzialala naturalna selekcja. Jesli jeszcze do tego czasu nie zdążył zmontowac zadnego dzieciaka to juz w ogole super! Nagroda Darwina w pelni zasluzona.
aikus pisze:No coz... to wyrezyserowane, akurat, ale ...
Wyreżyserowane, bo to rekonstrukcja zdarzenia Jest to fragment cyklu "Śmierć na 1000 sposobów", który jest emitowany na którejś TV. Pokazują tam rekonstrukcje różnych debilnych zachowań, które mają wspólny mianownik - doprowadziły debili do śmierci
Pozdrawiam, Artur "...rzeczy niemożliwe do zrobienia robią ci, którzy o tym nie wiedzą"
Problem z fantomami jest taki ze każdy co ma tylko kasę może je mieć i do tego elektronika za pilota dużo zrobi, oczywiście nie zlikwiduje głupoty pilota i braku umiejętności... A ja taki będzie chciał się pochwalić to weźmie takiego fantoma gdzieś w miejsce publiczne i po chwili go rozkwasi w najlepszym wypadku na czyimś mieniu a w najgorszym na czyjejś głowie, a potem to już się media tym zajmą a dostanie się wszystkim - czyli też mam....