Jak je reka rozruszam to troche dziala, ale po xhwili nie bardzo reaguje na ruchy lewym drazkiem, o ruchach samoistnych na zmiane polozenia Bladwgo nie wspomne. Juz poszlo zamowienie na nowe, ale znow 2 tyg. w plery

Luki35 pisze:Zaproponuj Waść, zważywaszy, żeby cana wraz z kosztami przesyłki (dodatkowo płatność przy odbiorze), nie było za duzo - do 60 dych. BO żona czuwa nad kontem ostatnio
, czy da sie ja jakoś między płozaim zamontować i polatać łagodnie Bladym?? Czy to już bedzie za duzo dla tak małego helika?Przy wadze 86 gramów mierzy zaledwie 91×41×36 mm,
bez przesady... heliki mają spory zapas udźwigu i NA PEWNO się z tym podniesie. Trochę mu się skróci czas lotu ale to cena za zwiększenie masy. Ewentualnie można mu wsadzić nieco większy pakiet - przecież i tak nie będziesz z kamerą kręcił fikołków...No chyba że będziesz...Luki35 pisze:Mam kamerkę:, czy da sie ja jakoś między płozaim zamontować i polatać łagodnie Bladym?? Czy to już bedzie za duzo dla tak małego helika?Przy wadze 86 gramów mierzy zaledwie 91×41×36 mm,
przecież i tak nie będziesz z kamerą kręcił fikołków...No chyba że będziesz...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości