EDIT: po locie karta podaje sensowne parametry poza temperaturą, chyba 6 st C o ile pamiętam, a kondensatorów ok. 80 stopni Te 6 stopni to z dupy jakoś
EDIT2: max temp: 9C/48F cap temperature 80C/176F min voltage: 21,2V
Tak jak pisał mwx zacznij od przelutowania złączek. Miałem podobny przypadek w protosie 500, wieszałem psy na regulatorze, a przelutowanie rozwiązało sprawę. Przez jakiś czas w oxy2 stawał mi silnik podczas lotu, po chwili się załączał, tutaj też winą było niedokładne lutowanie.
Myślałem o tym, ale wtedy złączka powinna być ciepła, prawda? U mnie nie jest. Ale fakt. Dziś złączki do mnie przyszły, to mogę polutować jeszcze raz. W końcu, chciałbym żeby ten regiel jednak był sprawny.
Też się Tobie regiel grzał, czy odcinał z powodu niskiego napięcia? U mnie ewidentnie to nie jest napięcie. Spadło do 21,2V
Nie wiem jaką miał temperaturę, siedział w ramie i nie miałem do niego dostępu. Żeby było ciekawiej latał bez problemów przez kilkadziesiąt lotów, później obroty zaczynały spadać po pewnym czasie, a na końcu silnik już nie miał siły się rozkręcić.