Ja będę celował we wcześniejsze godziny jednak. Trzeba wracać do "płaczących dzieci" . Dlategóż Piotrze liczę na Ciebie. Jak zapomnisz to strzelę focha i będę czekał na Jazza. Miruu? Oblot jutro? Szkoda, że rozbiłem Oxy ostatnio. Dałbym Ci się karnąć dla porównania i oddałbyś honory, piejąc, że Oxy3 to najfajniejszy helik w kalsie 280 ). Dozo Panowie!
Oblot to mocne słowo bo na razie nie mam pakietów. Moze wrzucę dwa 3s jakieś małe, ale to bardziej żeby zobaczyć czy działa to w ogóle, łopaty wytorowac i tyle. W poniedziałek będą pakiety wiec latanie klockiem planuje bardziej na za tydzień...
Zacząlem też nagrywać niczym prawdziwy camera-man. Niestety moja twórczość została zbeszczeszczona przez nadchodzące połączenie. Z nagrania oblotu ostało się tyle:
Jest i film. Tylko oglądać trzeba w 720p bo na 360 nic nie widać. Jak pisałem, telefon kiepsko nagrywa, a YouTube jeszcze gorzej przetwarza. Ale coś widać.
Elegancko. Psychol jak zwykle nie zawodzi I chyba wpadł "pod kosiarę"... aaa hahaha taki żart mi się udał! Rozumiecie? Pod kosiarę?! Dobre, nie? Nie rozumiecie? No pod kosiarę na forum helikowym!! Ehh, Wam to coś tłumaczyć...
No i co głupio wam pewnie wszystkim heheh, "Psychol" pokazał że model robi lejki i tik toki Szacunek się należy dla kolegi. Podziękować za super film,oglądając rogal miałem od ucha do ucha