Ja nie jestem żadnym sklepem internetowym, jest mi obojetny los tej czy innej marki.
Nie musze rzucać się i bronić jakis produktów, producentów - mam ten komfort że moge pisać jak jest, bez oglądania się czy cos się będzie sprzedawac czy tez nie.
Nie wiem po co mnie atakujesz, zaczynasz jakies personalne podjazdy w imię czego ? że Ci sprzedaż spadnie z 3 modeli rocznie do 1 lub 2 ?
Nie kompromituj się i nie wszczynaj bezsensownych wojenek.
Na szczęście model kupiłem nie u Ciebie, więc z drugiej strony przyjmijmy że to dlatego właśnie sa te niedoróbki.
I nie bez powodu produkcja jest znacznie opóźniona - właśnie ze względu na problemy z jakością.
Wkręcałem juz setki snapów , raz idzie to łatwiej raz trudniej ale nie pękły mi nigdy wcześniej .
Kupiłem model, składam i opisuje jak jest - chcesz opisać, kup sobie kit , złóż i wrzuc swoje opinie - póki co to nie jest forum do lokowania produktów celem podwyższenia ich sprzedaży, każdy może wrzucić swoja subiektywna opinię.
jak będę chciał sie pozbyc , to go sprzedam , jakbym mial oddać komuś to wezmę Twoją propozycje pod uwagę

Inna sprawa że łatwo sie denerwuje, i wszystkie tej wtopy będę sklonny wybaczyć jeśli model będzie dobrze latał, nie będzie jakiś "niespodzianek" juz w trakcie użytkowania.