Kod: Zaznacz cały
Dochodzę do "STICK SET" , wciskam przycisk " MENU", wybieram "MODE2" , wciskam "MENU" , pojawia się pytanie : "THRO REVERSE ?", wciskam "MENU" ,potem "EXIT".
wojtekr pisze:instrukcje sa w necie
bejo pisze:...Skąd mogłem wiedzieć że to skrót słowa MODEL. Ale już wiadomo o co w tej apce chodzi. W jednym przypadku MODE oznacza typ ustawienia drążków, a w drugim kolejność zaprogramowanego modelu. Nie sposób wszystkiego od razu ogarnąć ! Tym bardziej,ze co jakiś czas wyskakują jakieś niespodzianki...
bejo pisze:Tu jest dużo bardziej skomplikowana sprawa.
bejo pisze:Z 450-tką na razie mały zastój (kolega na urlopie). Miał mi z karty zaprogramować regiel, gdyż jest standardowo zaprogramowany pod samolot.
bejo pisze:A co u Ciebie słychać Miruuu ? . Co w końcu składasz i na jakim etapie jesteś? Miała być 450-tka flybarles z HK. Potem coś wspominałeś o 500-cie, a nawet czymś większym. Zamówiłeś sobie tego V922 ?. To czekanie na przesyłkę z Bg trochę trwa za długo.
Rzeczywiście z banggood'em jest ten problem, że przesyłka stanowi często sporą niewiadomą. O ile HK wysyła w ciągu kilku dni (przy założeniu, że towar jest na stocku) i jest raczej przewidywalny, tutaj bywa bardzo różnie. Sama paczka mi zawsze chodzi ok 1,5-2 tygodnie, ale czas przygotowania paczki bywa baaardzo różny. Mam wrażenie, że czasami podają, że towar posiadają a tak na prawdę dopiero go sprowadzają (lub podają, że mają, gdy wiedzą że towar ma niedługo do nich dotrzeć...bejo pisze:Nieraz to i w dwa tygodnie przesyłka dojdzie. A czasami to trzeba czekać grubo ponad miesiąc. Ale nic, przecież ładne jesienne dzionki też się trafiają. Więc okazji do polatania helikiem będzie jeszcze sporo!
Wróć do „Flysky, Hisky, Turnigy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość