lin3e pisze:Mirruuu to ja bym prosił o pomoc w misji poszukiwania samolotu. Coś go nie możemy znaleźć. Mimo tego, że mamy nagrany obraz z powietrza to jednak z samolotu. Październik będzie dobry bo liczymy na to, że będzie mniej liści itd.
PiotrS pisze:Reguły
lin3e pisze:Uciekł z EPR2
CLICK
O tym przykrym zdarzeniu pewnie Artja coś więcej napisze. Generalnie znamy ten teren już tak dobrze, że krzaczkom nadaliśmy imiona.
W poszukiwaniach brał również pies... niestety nawet sarny go nie ruszają
pa0l0 pisze:Jaki to samolot? Kiedy uciekł? I jak to było? Odleciał w jakąś stronę i tak sobie leciał, czy spadł gdzieś na polu ale nie wiadomo gdzie?
Mam hexa 550 FPV i latam kiedy tylko się da. Mieszkam niedaleko więc mogę polatać nad polami i szukać, ale muszę mieć jak najwięcej informacji żeby pomóc. Mogę latać do 12 min więc warto dobrze wybrać rejon poszukiwań. Może są tam jakieś trudno dostępne miejsca, w które nie dotarliście a kopter sobie poradzi.
Mogę też zrobić film full hd mobiusem z pewnej wysokości tak żeby było widać duży obszar.
pa0l0 pisze:lin3e pisze:Uciekł z EPR2
CLICK
O tym przykrym zdarzeniu pewnie Artja coś więcej napisze. Generalnie znamy ten teren już tak dobrze, że krzaczkom nadaliśmy imiona.
W poszukiwaniach brał również pies... niestety nawet sarny go nie ruszają
Jaki to samolot? Kiedy uciekł? I jak to było? Odleciał w jakąś stronę i tak sobie leciał, czy spadł gdzieś na polu ale nie wiadomo gdzie?
Mam hexa 550 FPV i latam kiedy tylko się da. Mieszkam niedaleko więc mogę polatać nad polami i szukać, ale muszę mieć jak najwięcej informacji żeby pomóc. Mogę latać do 12 min więc warto dobrze wybrać rejon poszukiwań. Może są tam jakieś trudno dostępne miejsca, w które nie dotarliście a kopter sobie poradzi.
Mogę też zrobić film full hd mobiusem z pewnej wysokości tak żeby było widać duży obszar.
Zrobionelin3e pisze:Nie wiem czy w tym wątku kontynuować rozmowę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości