No trza sprawdzić, czy nie bity, nie

Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:
A co ja dzisiaj zrobiłem ze swoją latającą maszyną? Nie dość, że nie ze swoją, to jeszcze nie zrobiłem... Próbowaliśmy ustawić GOV Store w heliku Jarka na regulatorze YGE 160HV. Na próbach się niestety skończyło. Na karcie programującej ustawiony GOV Store, regiel po odpaleniu helika pika raz co parę sekund (tryb programowania Store), podnosimy helika i nic... można i parę minut wisieć. Po prostu nie zapamiętuje GOV'a. Nie majta ogonem, po wylądowaniu dalej pika. Próbowaliśmy z założonymi łopatami i ze zdjętymi. Prog-Cardem II oraz III.
Wcześniej programowałem tak innego (ale identycznego) YGE, programowałem takswojego YGE oraz 2 YEPy. Wszystko bez oporu, a tu jakaś dziwna klucha. Pasmo niepowodzeń generalnie dzisiaj mam...
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
miruuu pisze:napisz jeszcze tylko, że czas lotu się wydłużył o 5 minut...
Przecież to oczywiste. Lepiej aby łopata cieła powietrze ostrzejszą krawędziąmikegsx400 pisze:miruuu pisze:napisz jeszcze tylko, że czas lotu się wydłużył o 5 minut...
prosze bardzo: "czas lotu wydluzyl sie o 5 minut..."
![]()
![]()
Jazz pisze:No ja ostatnio zrobilem troche inny test - zalozylem jedna lopate normalnie, a druga odwrotnie .
Juz na niskich obrotach model dostawal delirki , wiec albo obie odwrotnie albo zadna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość