Danny8 pisze:I ja to teraz robieprzynajmniej jakas rozrywka w czasie kursowania metrem, byłem właśnie ciekawy na ile Absolute RC Heli Sim odwzorowuje rzeczywistość.
Wysyłane z mojego Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 2
lethe pisze:Totalnie mnie zaskoczyło to jaki ten model jest mały. Cały czas sobie wyobrażałem że to jest tylko trochę mniejsze od mojej X5 a jak postawiłem je obok siebie to prawie połowa śmigłowca.
I bardzo dobrzeWolsToms pisze:Chciałbym sobie kupić pierwszy helikopterek
Wiadoma sprawaWolsToms pisze:i mam dylemat bo nie wiem którego wybrać.
Nie. Nie doradzę Ci ani Lamy ani tych wszystkich pozostałych. wydasz kasę i jedyne co Ci po niej pozostanie to irytacja. Nie dlatego, że nie lubimy tu zabawek, tylko dlatego, że te akurat nie mają sensu. Jest sporo innych fajniejszych i nawet tańszych o czym za chwilę.WolsToms pisze:Na pewno wszyscy doradzicie mi Lamę, bo 4-kanałowa, ale właśnie S031G jest o wiele większy od Lamy
Myślę, że źle, choć zapewne intuicyjnie, podchodzisz do sprawy. Jeśli nie powiedziała Ci tego dziewczyna to ja Cię uświadomie, że w Twoim przypadku rozmiar nie będzie miał żadnego znaczeniaWolsToms pisze:Lama niestety jest o wiele mniejsza a 2 razy droższa, ale z kolei części ma o wiele tańsze niż Syma. A może jakieś inne modele, używki do 200zł? A jeszcze co do tej Symy S031G to kolega ją posiada i niby dość ładnie sobie lata ale nie jest zbyt stabilna i cały czas ją chwieje na boki.
Tym bardziej nie bierz Symy, bo to wielkie niekontrolowalne nie wiadomo co szybciej zrobi Ci krzywdę niż poleci w kierunku przez Ciebie zamierzonym.WolsToms pisze:Najchętniej bym wziął Lamę, ale strasznie malutka jest, a Syma o wiele większa. No nic, poczekam na Wasze propozycje.
Jedynym helikiem (a może grupą helikopterów), jaki spełnia te wymagania będzie któryś z mikrusów
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość