Wszystko fajnie pięknie ale tu nasuwają się pytania. Dodam że jestem nowicjuszem i jak dotąd tylko pręt się dla mnie liczył.
1. Mój nadajnik to poczciwy Spektrum DX6i DSM-X a system który wybrałem to Spektrum AR7210BD z BEAST-X.
Wybór podyktowany mniejszą ilością kabli i zintegrowanym odbiornikiem spektrum.
Ponoć ma obsługę tarczy 90 stopni i jest prosty w ustawieniach i dobrze stabilizuje spaline ale czy podejdzie do 6 kanałowego radia ??
2. Głowica

Czy może zna ktoś jakiś sprawdzony (nawet zagraniczny) sklep gdzie można by ją nabyć w sensownych pieniądzach a może ktoś ma używaną na sprzedaż.
Rozważam też zastosowanie innej głowicy, podejrzewam że DFC od rexa 600 odpada z uwagi na inną długość wału w starej konstrukcji rapciucha.
Dlatego pytam was o poradę jak ten temat ugryźć z ta głowicą do FBL może ktoś coś poleci sensownego przystępnej kasie.
3. Pozostają jeszcze inne kwestie serw , zasilania, łopaty ale to już ogarnąłem CC Bec 20A + serwa 3xSavox 1258TG + łopaty 600 Zeal do FBL
Oczywiście po skompletowaniu będę miał masę pytań co z czym i jak to spiąć w całość więc proszę o wyrozumiałość