PiotrS pisze:Znam osobiście Marcina mrcn i nie wygląda mi chłop na kombinatora. Normalny, konkretny gość.
Marcin, co się dzieje? Przestałeś latać?
PiotrS pisze:Tobie kolegów na lotnisku brakuje chyba.
Jak będziesz miał czym latać w przyszłym roku, to obiecuję, że będę czasem przyjeżdżał do Ciebie. Do nas też mógłbyś wpaść czasem.
Nie sprzedawaj
wojtanek pisze:Panowie spokojnie muszę stanąć w obronie sprzedającego X3. To ja się z nim dogadałam telefonicznie i kupiłem model wraz z częściami i pakietami.
Wysłane z mojego HTC Desire 816 przy użyciu Tapatalka
windcatcher pisze:Model dziś oblatany i już od pierwszego pakietu wszystko lata idealnie jak się można było spodziewać po X3.
Mati pisze:Zdaje się, że do takich rzeczy jest w allegro opcja pod tytułem "cena minimalna" poniżej której można wycofać się ze sprzedaży albo sprzedać - pozostaje wybór. Takie wystawianie BCM a potem wycofywanie aukcji to zawracanie dupy i opóźnianie kupna czegokolwiek potencjalnemu kupującemu bo jak się licytuje na przykład gaukę to już drugiej się nie licytuje jeśli oczywiście zamierza się kupić jedną sztukę. I tak mija tydzień z aukcją w tle, potem z drugą aukcją i z kolejnymi... To po cholerę w ogóle licytować jak i tak nie wiesz czy pomimo najwyższej oferty uda Ci się kupić?
mrcn pisze:Dodatkowo przypomnę, że na wcześniejszej aukcji, normalnie zakończonej, kupujący NIE ODEBRAŁ helika. Sorry, ale nie jest to zawracanie dupy??
Pan Byku pisze:Panowie, możnaby przenieść ten shitstorm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości