Tego się właśnie obawiałem. Niby nikt oficjalnie nic nie powiedział, ale można było to wyczuć. No i stało się. Pewnie zrobiono dwie makietki woodoo prosiaczków i wbija się w nie takie małe szpileczki. A to w tarczę, a to w łożysko, a to .........
Protos Mini 6S brain Extra 300S Multiplex DJI Mavic Pro Quad 250 FPV naze32 RealFlight G6.5 Spektrum DX9
Tarcza Pawła ma luz. Moja tez miała ale Ken wymienił. A co do apki to przestała gadać. Tkzw ciche dni No czasem trochę harczała franca albo zaczynała gadać. Jak się okazało to nie głośnik czy kabelek a płytka więc pojechała na naprawę do Niemiec.
Skoro coś w nowej niemal apce zaczęło się dziać to nie można było zlać tematu bo zamiast przerwy w gadce mogła zrobić sobie przerwę w nadawaniu a to by było mniej śmieszne
Protos Mini 6S brain Extra 300S Multiplex DJI Mavic Pro Quad 250 FPV naze32 RealFlight G6.5 Spektrum DX9
Rcx 1806, 5 min lotu na 2200mAh 3s, 610g i w pakiety wchodzi 1600mAh. Jak dla mnie to z pakietem 2200mAh jest trochę za ciężki. Latam tez na 1300 mAh ale 3 min i wchodzi 1000mAh wtedy waga jest 540g. Będę chyba celowal w 1800 mAh docelowo.