Moderator: Kowal
Jazz pisze:wiesz z helikiem tak mozesz zrobic, ale jesli sklejone jest cos w fabryce to co moge zrobic ? nie rozerwe czy przetne, musze zalozyc ze trzyma dobrze.
Kenobi36 pisze:A jak tam Raptus po oględzinach?
Chyba specjalnie mu sie nic nie stało?
Kenobi36 pisze:Kret Jazza był dosyć fikuśny. Też się zdziwiłem jak sie dowiedziałem że Jazz sie mie zorientował że mu jeden płat odpadł. Chyba ustawiałem z Adamem ogon w X3 pod Ikonem gdy nagle coś nad głowami pierdolneło. Patrze a tu gorny płat opada, patrzę na model a ten pędzi dalej na pełnym gazie machając skrzydłami wygiętumi w U, poleciał za drzewa i rozmazał się po ziemi. Krótko mówiąc co Jazz robi jak sie mu model rozpada w powietrzu? Poprawia trymy i leci dalej
aikus pisze:A moj Raptor dostanie nowe serwa.
Wszystkie.
Wlasnie to postanowilem.
Kenobi36 pisze:Moze wymień tylko to jedno.
Nie jestem pewien czy dobrze widziałem ale ty masz miksowanie mechamiczne więc serwa nie muszą byc takie same.
Kenobi36 pisze:Dodatkowo słyszałem ze w raptorach z takim miksowaniem serwo pitch (a to rzęzilo) jest bardzo mocno obciążone, w skrajnych sytuacjach lecą zębatki a nawet odrywają się uszy od serwa.
Artja pisze:aikus pisze:A moj Raptor dostanie nowe serwa.
To dobry pomysł, kiedyś próbowałem prześledzić wstecz historię tych serw. Poddałem się kiedy przyznał się do nich Karuzel, Kowal twierdził że ich nie wymieniał, ja też nie, wychodzi więc że one mają co najmniej 5-6 lat.
Artja pisze:Swoją drogą, nic mi to nie mówi czy to dużo czy mało, są starsze niż cała moja "kariera"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości