Moderator: Kowal
Artz pisze:Jak na Kraków to dość daleko od Krakowa latacie. A tu tyle pól przy Tyńcu.
kudzu pisze:Dobry pomysł z tym przyczepieniem od spodu. Niby wrzuciłem go już z powrotem do szafy, ale może dam mu jeszcze szansę.
I fakt, może być zbyt płaski, bo wygląda jak dedykowany pulpitom.
kudzu pisze:Ktoś dzisiaj zaryzykował? Na południu trochę gwiździło, ja chyba nigdy nie latałem w takich warunkach (czyli więcej, jak 4 m/s, a było ponad 6), ale jakoś tak żal mi było nie skorzystać ze spokojnej niedzieli, choćby jednym modelem.
Wahałem się tylko czy brać ciężkiego, stabilnego, ale drogiego w naprawie kloca, czy opcję potencjalnie tańszą, ale bardziej ryzykowną - dmuchawiec wygrał z cegłą
Latałem oczywiście bardzo zachowawczo, przy porywach wiatru rzucało nim góra-dół, jakbym co najmniej +12,5/-12,5 stopni kątami szarpał, ale największy stres i tak towarzyszył lądowaniom; na szczęście wszystkie bezstratne
Matviiets pisze:Witam. Latałem w niedziele 17 listopada maluchem - Align T15
Trudno czasami było opanować helik, ale 9 akumulatorów rozładowałem.
Matviiets pisze:Latałem sam w okolicach Modlniczki.
Matviiets pisze:Chętnie kiedyś bym dołączył się do kolegów żebyś razem latać, ponieważ samemu nudzi...
kudzu pisze:Matviiets pisze:.
Gdzie konkretnie? Jest tam jakieś przyzwoite miejsce?Matviiets pisze:Chętnie kiedyś bym dołączył się do kolegów żebyś razem latać, ponieważ samemu nudzi...
Ja też chętnie bym z kimś polatał, ale ostatnio coraz trudniej o towarzystwo. Czasem się przypadkiem trafi na kogoś przy forcie Marszowiec, zwykle w niedzielę rano.
Także możemy się zgadać. U mnie tylko weekendy wchodzą w grę. Ten najbliższy nie zapowiada się jednak ciekawie
Matviiets pisze:Witam. Ten weekend ktoś chętny na latanie?
Może w niedziele?
Matviiets pisze:Witam. Ten weekend ktoś chętny na latanie?
Może w niedziele?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości