Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
No , tak zgadza sie, To moj Mentor Cesna Protos 500 Wczesniej to był taki Viperowy skrot myślowy
Niech Moc Będzie z Wami, Ben DX18 Gasser 700 Goblin 550 Protos Mini RCmaniak.pl - SAB Goblin, MSH Protos, Spektrum, Fatshark, Cześci Trex, Drony wyścigowe
Właściciel się znalazł :-p. Dzięki mnie :-p. Kiedyś byłem u znajomego w robocie i widziałem ten model. Wczoraj na pfmrc przeczytałem ogłszenie, odezwalem się do niego. Podobno już go odebrali. Teraz pławię się w chwale i pieniądzach.
Z lotniczymi pozdrowieniami, Piotrek "Kowal" Kowalski
To do kogo mam dzwonić, do Putina czy Milosa czy Kiski? Oj, jak nie oddadzą to im dam