weź mnie nie denerwuj... słabo... słabo to mi się robi jak to czytam...edek pisze:teraz to ma juz jakies zarysy,ale nadal slabo...
edek pisze:Juz tam... Panowie,koniec tego slodzeniaJeszcze z rok i wtedy bedzie mozna mowic o dobrym lataniu,teraz to ma juz jakies zarysy,ale nadal slabo...
FlyingHobby podało cenę w przedsprzedaży: 699 USD...
Trochę sporo zważywszy że T600ESP w analogicznym kicie kosztuje 490 USD...
tomek68 pisze:A mógłbyś zdradzić kto nim jest ?-będziemy mieli lepszy punkt od niesienia
No wiem... jakość musi kosztować...edek pisze:FlyingHobby podało cenę w przedsprzedaży: 699 USD...
Trochę sporo zważywszy że T600ESP w analogicznym kicie kosztuje 490 USD...
Tylko,ze to nie Align...![]()
Blade pisze:Ale czy jest sens porównywac ta maszynę do t-600? raczej do t550, logo 500. Łopata 500 to jednak trochę inna klasa niz 600, przewaznie te heliki latają lepiej na łopatach 500-550mm a 600 raczej na 600. Czy ktoś po filmach Damiana jeszcze ma ochotę na t550 w cenie 900$?
Ramotny pisze:Blade pisze:Ale czy jest sens porównywac ta maszynę do t-600? raczej do t550, logo 500. Łopata 500 to jednak trochę inna klasa niz 600, przewaznie te heliki latają lepiej na łopatach 500-550mm a 600 raczej na 600. Czy ktoś po filmach Damiana jeszcze ma ochotę na t550 w cenie 900$?
A chciałbyś zrobić porównanie parametrów side-by-side X5 z np A550, Logo i czymś jeszcze? Tak trzy-cztery obok siebie?(na portalu bo łatwiej sformatować tabelkę). Pliiiizz
Oczywiście że na poważnie. Porównanie "lotne" trudno byłoby zrobić ale przynajmniej co do metryki będzie wiadomo co i jakBlade pisze:Ramotny pisze:Blade pisze:Ale czy jest sens porównywac ta maszynę do t-600? raczej do t550, logo 500. Łopata 500 to jednak trochę inna klasa niz 600, przewaznie te heliki latają lepiej na łopatach 500-550mm a 600 raczej na 600. Czy ktoś po filmach Damiana jeszcze ma ochotę na t550 w cenie 900$?
A chciałbyś zrobić porównanie parametrów side-by-side X5 z np A550, Logo i czymś jeszcze? Tak trzy-cztery obok siebie?(na portalu bo łatwiej sformatować tabelkę). Pliiiizz
Jeśli to na poważnie to ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości