No o co wam chodzi? Mówię może nieprawdę? Wziął by i po paru sekundach walnął, potem płacz i zgrzytanie zębami, że o trzaskach karty bankowej w czytniku nie wspomnę

O żonie to już w ogóle...
Tak oficjalnie to pozdrawiamy żonę kolegi Crasha...

crash pisze:małżeństwo trochę podratowałem![]()
powiedziałem żonie że większy model kupie dopiero kiedy będę miał opanowane kilka figur w powietrzu, popatrzyła na moje wypociny i z uśmiechem powiedziała "zgadzam się kochanie, widzę że to szybko nie nastąpi..."
ale ja jej jeszcze pokaże- zgodziła sie, teraz panowie pełna mobilizacja bo jakaś 500 jest bliziutko...
![]()
a co do oszczędności to zapraszam na piwko, albo skrzyneczkę... mieszkam w belgii i mamy dziś 36 stopni w cieniu!!!
crash pisze:zawsze możesz przylecieć...
Gmeracz pisze:"Przechodnim" modelarzom wystarczy coś takiego jak Turnigy, ale jeżeli masz już głowę i jaja na miejscu, to masz trzy możliwości:
- Spectum
- Futaba
- JR
miruuu pisze:Gmeracz pisze:"Przechodnim" modelarzom wystarczy coś takiego jak Turnigy, ale jeżeli masz już głowę i jaja na miejscu...
To żeś mnie Sławek podsumował: przechodni modelarz bez głowy i jaj na miejscu![]()
Z tą głową to się zgadzam, ale jaj i modelarstwa będę bronił
Gmeracz pisze:[...]jesteś już wystarczająco dorosły finansowo?[...]
Gmeracz pisze:[...]Z jakiś powodów za mało powiedziałeś jakie masz faktyczne plany żeby ci po prawdzie odpowiedzieć najlepiej.
Wyluzuj i powiedz prawdę, to ci pomożemy
lethe pisze:Nie do końca wiem jak to odczytać...
Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość