flyszman pisze:Witam,
Wy pracujecie Swoim rytmem a ja Swoim , więc nadal grzebie w Brainie. Póki co i z pomocą forum jestem z każdym krokiem dalej. Dla jasności: mam ustawione MIN 1110 a MAX wyszedł mi tylko 1940.
W rezultacie na 1 mam 1900, na 2 mam 2400 a na 3 mam 2950. ..i tu pytanie bardzo laikowe: Helika załączam po uprzedni włączeniu radia, aparatura zaholdowana, rozholdowuje i po chwili wirnik się rozpędza do Idle 1 ale osiąga najpierw obroty 2500 a dopiero potem sam spada do zadanych 1900, dalej przełączając obroty 2 i 3 też działają poprawnie od razu na zadany poziom i nie większy w początkowej fazie. Czy to jest normalne czy też gdzieś mam coś w ustawieniach nadajnika pogmatwane ?
Roland
flyszman pisze:...no niezupełnie mógłbym latać bo muszę wyłączyć governora w regulatorze z powodu jak poniżej pisałem...
flyszman pisze:(A poza tym jaki sens miało włączać nadajnik skoro wtykę regulatora wyciągam z Breina , wkładam do programatora a tym samym pozbywa się brain z satelitkami prądu i nie łapie żadnych sygnałów z nadajnika...?)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość