I co zrobisz? Odbudujesz i bedziesz latal, nie?
No blać takie zycie!
I tak trzeba.
A nie rozpacz matki nad zasranym dzieckiem...

pkali pisze:Rama mx3 cała
miruuu pisze:Jakoś nie czuje tego, że winą jest nadajnik.
Możesz to łatwo zweryfikować. Weź odbiornik, podłącz pod dowolny samolot. Nastepnie podłącz pakiet do tego samolotu z 50 razy i zobacz czy coś się reversuje. Stawiam Ci łyka piwa, że będzie ok.
aikus pisze:No ja stawiam slomke w McDonaldzie.
zborecque pisze:To ja dorzucę jeszcze ołówek z Castoramy.
zborecque pisze:To ja dorzucę jeszcze ołówek z Castoramy.
Pan Byku pisze:[...]
Choć sprawdzę jeszcze bezpośrednie podłączenie serw do odbiornika i będę zapinał.... Martwi mnie jednak jeszcze to, że miruuu lata na GR i Brain, Kula chyba też ma takim komplet.
Pan Byku pisze:Jedyna różnica to model apki... hę? Miruuu? Co zrobiłeś po zarobieniu kabla? W sensie w apce? też musiałeś uruchamiać SUMD na 8 kanale?
aikus pisze:Pan Byku pisze:[...]
pkali pisze:A mi się dzisiaj heliki skończyły na 15 pakiecie...
Do wymiany dwie pary łopat, cztery okucia, jedna belka, dwie pary zębatek w serwach, para łopatek ogonowych, podpory belki. Co jeszcze? Się jeszcze okaże. Rama mx3 cała
Pan Byku pisze:
Wpadaj jutro koło 10:00 na Pałacową, pogadamy, pomacasz, zobaczysz. Fajna pogoda będzie. Aż szkoda zmarnotrawić.
Pan Byku pisze:Update... Chyba tylko update Braina... bo wczoraj też mnie dopadł w Goblinie jak go ustawiałem... kur... jakby to była wina softu braina, to ja nie wiem co... od razu wystawiam na sprzedaż.
Pan Byku pisze:... jakby to była wina softu braina, to ja nie wiem co... od razu wystawiam na sprzedaż.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości