Moderator: Kowal
Syfon pisze:A wiec po kolei.
Klasa 500 - baza to T-rex500
Łopaty to ZEAL 430, jestem z nich mega zadowolony, nawet w 450 ostatnio zamontowalem i tak jakby fajniej lataA czemu takie kolorowe, no takie byly. Jak macie propozycje gdzie jakies fajne kolorystycznie mozna zanabyc, to moge do pikniku sie sprezyc i zanabyc
No i filmik z dziewiczego lotu ponizej. Nogi troche i rece mialem jak z galarety, jak zwykle, wiec wyszlo jak wyszlo, ale nastepne loty juz beda lepsiejszeNajwazniejsze dla mnie bylo, ze po tylu przygodach wszystko za pierwszym razem poszlo gladko. Helik ma jeszcze standardowe oswietlenie, ktorego przy takim sloncu nietesty nie widac ;(
lenu pisze:Jakaś relacja z budowy? I kiedy będziesz z nim na Regułach ?
Syfon pisze:Za slaby nie jest, ale po moich przygodach z ogonem siakies wieksze zaufanie mam jak sie szybciej kreci, ale sprobujemy sprobujemy.
Syfon pisze:Cena mnie nie odstrasza, ale ale, czy zdazy dotrzec przed 18 czerwca?
Syfon pisze:A i jeszcze moze glupie pytanie, ale nie mam doswiadczenia z asymetrycznymi lopatami, ale z nimi to juz petli sie nie da zrobic raczej?
SeKLeS pisze:Ufff właśnie się dowiedziałem, że mam czym sensownie przyjechać. Do Mini wiele by się nie zmieściło... Kondominium złożone i nawet klima działa
Syfon pisze:Wlasnie wlasnie, mam jeszcze takie pudelko do podczepiania pod Reksia, zeby spadochroniarzy zrzucac, to rozumiem, ze tez brac i bedziemy desant zrzucac?
Wróć do „Imprezy krajowe i zagraniczne”
Użytkownicy przeglądający to forum: Carson i 2 gości