Tak w zasadzie wiele ma wspólnego z 220tką V5. To znaczy PDB Lemon z OSD, Flip32 kompatybilny z Naze32, regulatory XM20 z nowym szybszym procesorem do wysokoobrotowych silników, oraz kamerka RunCam Swift są wzięte z V5.
Wsadziłem nowy nadajnik 200mW TS5823S, 40 kanałowy z Racebandem.
Oraz zrobiłem level up co do mocy, silniki RCX 2205 V2 2633KV

Rama to mój wymysł, blaty z ZMR250 (zostały mi po zużyciu ramion), mocno przycięte oraz ramiona ZMR HULK ARM's tyle że je potraktowałem nożem (nie wygląda profesjonalnie

Zapomniałem chyba zważyć samą ramę ale sądząc po masie całkowitej racera to jest lekka.
Rozstaw silników to 200mm czyli całość jest bardzo kompaktowa. Śmigła 5", DAL 5045 BN V2 w tym momencie.
Buda jest krótka wiec trzeba było iść w górę, powstał prawie tower, na samym dole PDB, wyżej FC, do FC przyczepiony odbiornik DR4-II a nad nim przyczepiony do daszku nadajnik video.
Pakiet od dołu na gąbeczce. Montaż z dołu jest o tyle doby że ja się lata szybko między drzewami to uderzenie zawsze idzie z góry.
Osłonka chroniaca elektronikę przed brudem to już standard w moich quadach. Butelka od coli i taśma izolacyjna jako uszczelka.
Jeszcze taśma isolacyjna aby zalepić dziury w daszku i prawie gotowe, prezentuje się tak.
Jeszcze garb do ochrony koniczyny i ważenie końcowe. Z brakującymi trzema śrubkami powinno być 320g czyli z pakietem 4s1550 będzie 480g.
Zobaczymy czy mi podpasi, 220tka jakoś mi nie podeszła , 175tka v6 to racer którym cały czas latam, jest nie do zdarcia i fajniej się nim lata dzięki śmigłom 4". Zobaczymy czy v7 mu dorówna.