Wersja 3+, właściwie 4, czyli najnowsza z nowym ogonem goły kit na cyklice będą KST215 na ogonie jeszcze nie wiem, mam za duży wybór silnik Xnova albo Scorpion Hobby Wing 50 albo 60 A Wyjdzie w trakcie składania. Jak będzie fajnie, to dostanie lepszy setup, jak słabo, to gorszy (wyjmę z X3)
Taaa.... model nie jest już młody, a niewiele o nim wiadomo.
Kula, z tego co się dowiedziałem, nie ma oficjalnie wersji 4. Jest tylko wersja 3 i wersja 3 z nową skrzynką ogonową. V4 nazywają niektórzy sprzedawcy tą najnowszą. Ja mam ją właśnie mieć.
Niestety nie wiem dokładnie jakie były różnice między V3 i wcześniejszymi wersjami.
Hej, wersja v3 różni się od wcześniejszych: -pasek na silniku jest szerszy -koło metalowe nie plastik (first) -zmieniona rama silnika i pinion Upgrade ogona to nie v4 KDS nie jest producentem!!! Dzisiaj właśnie zaliczyłem kreta i będę wymieniał ogon na upgrade Zrobiłem ze 100 lotów i latał spoko.
Na amerykańskim rynku KDS jest bardzo popularny i tam powstał upgrade. Firma KDS nie ma w ofercie tego ogona, chyba że coś się zmieniło ale nic o tym nie wiem.