Ech..szkoda gadać bo dużo tego ale jak widać reklama robi swoje i w 2 dni sprzedali wszystkie BNFy...
na dzień dzisiejszy dla mnie ten model to porażka- zostało mu jeszcze 2 szanse

Wiktor pisze:Nie edytuje postów bo w brudnopisie licznik jest zablokowany... edit: podobno
miruuu pisze:Wiktor pisze:Nie edytuje postów bo w brudnopisie licznik jest zablokowany... edit: podobno
jaki licznik?
Wręcz przeciwnie - jest nam bardzo miło że chciałeś zadać sobie tyle truduWiktor pisze:Jako, że moje zdjęcia w tym in boxie są tylko dla tego forum i jego użytkowników pozwoliłem sobie je podpisać znakiem Heli-Team.pl bez wcześniejszej zgody(prośby o zgodę) administratorów. Mam nadzieję, że tym zachowaniem nie naruszyłem żadnego z punktów regulaminu
Swoja drogą cena łopat jest powalająca - 10USD
Wiktor pisze:Swoja drogą cena łopat jest powalająca - 10USD
cena wszystkich części do niego jest powalająca. Takie ceny z d...![]()
A ten młody chłopak to nie mógł zrobić szybszego ogona? bo jednak przy obrocie idzie się wynudzić lub co gorsza przysnąć.
A i jeszcze jedno. Widziałeś może na jakiej baterii i zębatce on latał?
Wiktor pisze:w linku, który podałem już wcześniej http://www.eflightwiki.com/eflightwiki/ ... Blade_mCPX pojawił się mod popychacza od elewatora.
Wiktor pisze:ale generalnie chodzi o to by za 15$ kupić 2 kawałeczki plastiku![]()
Wiktor pisze:wczoraj zauważyłem że też mi coś dziwnie wibruje ale tylko w zawisie tak co 5s dostaje takich jednosekundowych drgawek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość