miruuu pisze:Fajnie ogladac postepy, ktore robisz!
Luki35 pisze:Co moze powodowac mega nagrzanie 3 serw podczas ich ustawiania?? Zrobily soe girace, ze cizeko palce utrzumac na nich. No i oczywiscie cos przestaly dzialac
W ogole( jesli jeszcze to uruchomie) to znow nie pamietam jak tarcze ustawic...
Po ustawiebiu, gdy gaz mam w polowie na holdzie, to orczyki maja myc pod katem 90 % do walu?
Luki35 pisze:A gdzie to wyj...wyrzucić??
E. Krzywa gazu mam 10 % dla hold ustawiona. Krzywa katow mam 50 % w srodkowym punkcie. Czyli jak daje hold i lewa dzwignie na 50 %, to wowczas orczyki maja byc mniej wiecej pod katem 90 stopni do walu?
Btw. A czemu tak w ogole hold mam na 10 %?? (Tak manual nakazuje)
Luki35 pisze:Czyli, gdy już sobie poustawiam (wykorzystując pkt "G" (...))
Luki35 pisze:Nadal mi to nie daj spokoju...
Na filmach na necie sporo jest o ustawieniu orczyków , gdy odpalimy zasilanie. Nie zawsze tam jest mowa, jakie mają być ustawienia, by znaleźć ten punkt poziomy. ..
Czyli, gdy już sobie poustawiam (wykorzystując pkt "G" w opcjach beast x-a) , to docelowo, gdy dam na hold, włączam zasilanie, to pozycja orczyków prostopadła do wału będzie w moim przypadku około 50 % wychylenia lewego drąga, tak?? Chodzi mi o tzw. neutrum, októrym tak często się powtarza na tych filmikach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość