shacker pisze:
Szczerze mówiąc to ja tam nie widzę możliwości by źle działało - jeśli dasz 2 podkładki jak na rysunku, to śruba będzie opierać się tylko o wewnętrzną bieżnie łożysk (dociskanych podkładkami). Jeśli łożyska są sprawne, a podkładki odpowiednio małe (nie zawadzające o zewnętrzną część łożyska), to nie ma prawa źle działać, albo problem jest gdzieś indziej.
Pamiętaj również o wyważeniu modelu. wał wirnika powinien być pionowoLuki35 pisze:Jeszcze musze dokladnie tarcze ustawic, bo najpierw mnie zbyt na d..e znosilo. Przestawilem troszke do przodu, ale wowczas jakby za bardzo na dziób. Potem wrocilem do poprzedniego ustawienia i roznie bylo. Aczkolwiek wiatr tez swoje robil. Dobrze ze sie nie zniechecilem!
Luki35 pisze:Kolejny dzien bez kreta!![]()
Dzis 6 pakietow wylatane. Pol godziny z ranca i kolejne 30 min teraz. Troche wialo, ale udaje mi sie korygowac Bladego. Dzis dalwj zawisy. Dolozylem tez kabina do mnie, jest oki. Troche przemieszczania sie helika, narazie przod-tyl, ale pamietam co pisaliscie, zeby stopniowo przechodzic do kolejnych etapow.
Luki35 pisze:A Wy jak latacie? Na czuja, czy ze stoperem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość